07 / 05 / 2024

şanlıurfa uçağı

şanlıurfa uçağı

Hava ulaşımına toz bulutu engeli. İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği öğrenildi.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Kurtuluş Camisi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

şanlıurfa uçağı Haberi

şanlıurfa uçağı

İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mardin'e gitmek üzere havalanan TK-7208 sefer sayılı uçak, Mardin Havalimanı çevresinde etkili olan toz bulutunun görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle GAP Havalimanı'na indi.


Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği...