02 / 05 / 2024

Şanlıurfa yaşam parkı temeli atıldı mı

Şanlıurfa yaşam parkı temeli atıldı mı

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 303 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini 2 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da yaşayan Suriyelilerden İdlibli ailelere konut yardımı!

Şanlıurfa yaşayan Suriyeliler, İdlibli aileler için briket ev yapımı için yardımda bulundu. 

Şanlıurfa yaşam parkı temeli atıldı mı Haberi

Şanlıurfa yaşam parkı temeli atıldı mı

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla atıldı. Temel atma töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, “Yaşam Parkı Karaköprü ‘nün önünü açacak” dedi.


Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi’nin vizyonel projelerinden biri olarak hayata geçecek olan Yaşam Parkı Projesinin temeli atıldı.


Karaköprü ’ye yeni bir kimlik kazandıracak olan ve Şanlıurfalıların özlemle beklediği dev projenin temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, İlçe Belediye Başkanları ve davetliler katıldı.


Baydilli: “Yaşam Parkı Karaköprü...