27 / 04 / 2024

Şanlıurfa yatırımları

Şanlıurfa yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı'nda sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa yatırıma doyacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da açılışını gerçekleştirdiği toplu açılış programına yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Şanlıurfa'da 600 milyonluk yatırım hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin de içinde bulunduğu yerel yönetimlerin ve hükümet yatırımların toplu açılışını yaptı.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yol yatırımı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinin yanında kırsaldaki çalışmaların Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak toplam 13 ilçemizdeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Şanlıurfa Karaköprü yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor. ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Şanlıurfa yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ (Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Genel Müdürlüğü Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinin altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 İlçede yürüttüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesi yeni bulvarlarla buluşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yoğun tempo ile sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla 13 ilçeyi yeni bulvarlarla ve sıcak asfaltla buluşturdu.

Sabancı Holding'ten Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım!

Sabancı Holding'in, Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım yapma kararı aldığı bildirildi.

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Şanlıurfa'ya 15.8 milyon liralık yatırım geliyor!

Şanlıurfa'da bir çok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ilklere imza atmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdide 3 milyon 300 bin liralık yatırımla balık ve manav halini Şanlıurfa'ya kazandırıyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa yatırıma doyacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da açılışını gerçekleştirdiği toplu açılış programına yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımlarını anlattı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin plan ve programlar çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı!

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa' da yapılan sağlık yatırımları ve de Eyyübiye Devlet Hastanesi hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Şanlıurfa ulaşım yatırımları toplantıyla masaya yatırıldı!

Şanlıurfa şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının da ele alındığı toplantıda birinci çevre yolunun tamamlanması ve ikinci çevre yolunun yapılması konusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında toplantıda masaya yatırıldı.

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Şanlıurfa yatırımları Haberi

Şanlıurfa yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen hizmet binasının açılışını yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kompleks, 3 bin metrekarelik hizmet binası, toplu taşıma araç şoförlerinin dinlenme alanları, yemekhaneler ve idari büroları içerisinde barındırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışta gündeme dair önemli açıklamalar yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın kalkınması için herkesin görevini en iyi şekilde yapması lazım" diyerek, algı operasyonlarına karşı her zaman olduğu gibi dik duracaklarını söyledi.

“TOPLU TAŞIMADA ÇIĞIR AÇTIK”                                                                  

Konuşmasında Başkan Çiftçi, “Şanlıurfa çalışmalarımız ile büyüyor,...