09 / 05 / 2024

Şanlıurfada ulaşım

Şanlıurfada ulaşım

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında ulaşıma zam olmayacağı kararı çıktı. Toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası temsilcileri katıldı.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu raylı sistemle çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezindeki ulaşım sorununu tamamen çözüme kavuşturmakta kararlı olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

AND Kartal Evleri ulaşım!

AND Kartal Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde bulunuyor. Nisan 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

DKY Kartal projesi ulaşım!

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor. DKY Kartal projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgisi!

Daire tiplerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçeneklerle tasarlandığı proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgisi kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Soğanlık ulaşım!

DKY Kartal Soğanlık ulaşım bilgileri kapsamında Kartal M1 Alışveriş Merkezi’nin karşısında inşa ediliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Kartal projesi 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

DKY Kartal Soğanlık ulaşım bilgileri!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daire alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor. DKY Kartal Soğanlık ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Soğanlık DKY Kartal ulaşım!

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgileri!

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede toplam 331 adet daire bulunuyor.

Şanlıurfada ulaşım Haberi

Şanlıurfada ulaşım

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında ulaşıma zam olmayacağı kararı çıktı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Toplantısını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı'nın başkanlığında gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, trafik ve park konusunda alınan kararların yürürlüğe gireceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, "Geçen ay UKOME alt komisyona havale edilen raporlar ile çeşitli kurumlardan gelen, gündeme alınması gereken konular ve ulaşım daire başkanlığımızdan gelen konuları kurulumuzla beraber karara bağladık. Kamuoyu için önemli olan bazı caddelerde Parkomat uygulamasına geçilmesi ile ilgili kararlar; Bahçelievler 4., 2. ve 9.Caddeler'de; Eski Valilik, SGK ile Ticaret ve Sanayi Odasının önünde, Şehitlik...