07 / 05 / 2024

Şanlurfa Eyyübiye gençlik merkezi

Şanlurfa Eyyübiye gençlik merkezi

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye FİFA standartlarında spor tesisi!

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. Büyükşehir'in son olarak Eyyübiye'de yapımını tamamladığı FİFA standartlarındaki tesislerle Eyyübiye gençliği sporun her branşında yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çiftçi, "Genç nüfusa sahip Eyyübiye'nin geleceğini düşünerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Eyyübiye Belediyesi'nden yeni gençlik merkezi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki gençlik merkezi tamamlandı!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere sportif ve kültürel hizmet verecek.

Bitlis'e Gençlik Merkezi yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Ovakışla Beledesi’nde yapımı devam “Gençlik Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundu.

Gümüşhane Gençlik Parkı açılışı ne zaman?

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaatının önümüzdeki eylül ayı içersinde tamamlanması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Şanlurfa Eyyübiye gençlik merkezi Haberi

Şanlurfa Eyyübiye gençlik merkezi


Şanlurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde 35 bin metre kare alan üzerinde hayata geçirilen Gençlik Külliyesi inşaatını inceledi.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci gençlik külliyesiyle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:


"Eyyübiye Belediyesi olarak yaklaşık 700 bin liralık bir bedel ile bir patlatma gerçekleştirdik ve yaklaşık 35 Bin metre karelik alanı Belediyemize kazandırdık.  700 bin lira ile o patlattığımız yerde elde ettiğimiz malzeme 2 milyon değerinde kırsal mahallelerimizi çamurdan kurtarmak için bu malzemeleri orada kullandık. Şimdi bu temin ettiğimiz belediyemize kazandırdığımız 35 Bin metrekarelik alanda da projelerimizi gerçekleştiriyoruz. 3 etap olarak gerçekleşecek olan projemizin genel adı gençlik külliyesidir. Bunun içerisinde spor salonları olacaktır. Hafta sonları gençlerimizin gelip konaklayacağı kampa girecekleri bir kompleksi ilçemize...