25 / 07 / 2024

sanovel ilaç satış

sanovel ilaç satış

Jenerik ilaç üreticisi Sanovel’in sahibi Toksöz Holding tarafından satışa çıkarıldığı ve şirkete 500 milyon ile 1 milyar dolar arasında teklif yapılabileceği belirtildi...

Bakanlıktan İzmir’in 11 ilçesinde milyarlık arsa satışı! Denize sıfır arsalar satışa çıktı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Egenin incisi İzmir’de yer alan toplamda 26 adet arsayı satışa çıkardı. Fiyatları 999 bin 115 TL ila 183 milyon 622 bin 692 TL arasında değişen arsaların satışlarından 916 milyon 64 bin 235,75 TL gelir elde edilmesi planlanıyor.

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

Çiftçilere aşırı pahalı ilaç şoku! Ürünü satın alamayınca kendi formüllerini ürettiler

Tarımda aşırı artan maliyetler nedeniyle akaryakıt gübre gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan çiftçiler ürünlerine atacakları ilacın da pahalı olması nedeniyle kişisel yöntemlere başvurmaya başladı. Üretici pahalı tarım ilacını satın alamayınca çareyi bakın ne yapmakta buldu?

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Genveon İlaç Novartis'in Gebze'deki ilaç tesisini satın aldı! 

İlaç sektörünün önemli markalarından Genveon İlaç, Novartis’in Gebze’deki tesisini satın aldı.

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

Meydan Ardıçlı’da dükkanların yüzde 80’i satıldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde ticari ünitelerin yüzde 80’inin satışı tamamlandı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişiyor.

Doğru fiyatla çıkılan konutlar satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, İstanbul'da metrekaresi 4 bin lira ve altı olan konutlara talep hala çok yüksek ve satışlar iyi durumda. Metrekaresi 4 ila 8 bin lira arasında olanlarda doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyat olması halinde halen satışlar sürüyor" dedi..

Mahall Bomonti İzmir'de yeni katlar satışa çıkarıldı!

Yoğun talep üzerine, Mahall Bomonti İzmir'in 29 ila 39’uncu katları arasında yer alan daireler de satışa açıldı...

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor...

Mobilyada fiyatlar düştü, satışlar uçtu!

Mobilyada KDV indirimiyle fiyatların yüzde 10 düştüğünü kaydeden sektör temsilcileri, satışlar ve siparişlerin yüzde 15 ila yüzde 30 arasında arttığını belirtti.

Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden meydana gelen Tuzla Lokum Evleri'nde daire alanları 117 ila 126 metrekare arasında değişiyor. İşte Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017...

sanovel ilaç satış Haberi

sanovel ilaç satış

Jenerik ilaç üreticisi Sanovel’in sahibi Toksöz Holding tarafından satışa çıkarıldığı ve şirkete 500 milyon ile 1 milyar dolar arasında teklif yapılabileceği belirtildi. Adlarının açıklanmasını istemeyen kaynaklar, Toksöz Holding’in satış için J.P. Morgan Chase, İstanbul merkezli Alpacar Associates ve ABD’li danışmanlık şirketi Greenhill ile anlaştığını ifade etti. Kaynaklardan biri Türkiye’nin en büyük 10 ilaç şirketi arasında yer alan Sanovel’in finansal yatırımcılardan ziyade sektör şirketleri arasından alıcı bulabileceğini ifade etti. Diğer bir kaynak ise, “Sanovel sonbaharda satışa çıkabilir” dedi. Üçüncü kaynak ise 1 milyar dolarlık bir değerlemenin “makul” olduğunu ifade ederek, henüz teklif aşamasına gelinmediğini belirtti.


Taraf...