30 / 04 / 2024

Sanpark akıllı otopark

Sanpark akıllı otopark

İngiltere’nin yanı sıra Ukrayna, Polonya, Moldovya, Finlandiya gibi ülkelere de anahtar teslim projeler yapan Sanpark, ürettiği robotik otopark sistemlerini endüstri 4.0’a uyumlu hale getirerek, otoparkları akıllandırdı.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Balıkesir'de akıllı robotik otopark açıldı!

Ahmet Edip Uğur, ABD’nin San Diego kentinden sonra Türkiye’de ilk kez kendilerinin yaptığı akıllı robotik otoparkı açtı. Uğur, 2 bin metrekareye sığacak 84 aracı, 183 metrekareye sığdırdıklarını kaydetti

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

Balıkesir'e robotik-akıllı otopark inşa edilecek!

Balıkesir ve Türkiye’de birçok büyük projeyle ilklerin altına imzasını atan Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

Sanpark akıllı otopark Haberi

Sanpark akıllı otopark

İngiltere’nin yanı sıra Ukrayna, Polonya, Moldovya, Finlandiya gibi ülkelere de anahtar teslim projeler yapan Sanpark, ürettiği robotik otopark sistemlerini endüstri 4.0’a uyumlu hale getirerek, otoparkları akıllandırdı.


 Ürettiği robotik otopark sistemlerini Endüstri 4.0’a uyumlu hale getirerek, otoparkları akıllandıran Sanpark, şehir içi trafiğine de rahatlama getiriyor.


İnsan hayatını kolaylaştırma odaklı üretimler yaptıklarını söyleyen Sanpark Çelik Otopark Sistemleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Şener, bu hedefle Endüstri 4.0’a uyumlu, eşgüdümlü sistemler imal ettiklerini belirtti.


İstanbul ve Balıkesir’de hazırladıkları anahtar teslim robotik otopark projeleri ile akıllı çözümler sunduklarını ifade eden Şener, 200 metrekareye 100 araç kazandırabildiklerini aktardı.


Robotik sistem için geliştirilen aplikasyonla otopark sorununun çok daha hızlı çözüldüğünü belirten Şener, sistemi şöyle anlattı: “Müşteri otoparkın kapısına girdiği anda telefonuna indirmiş olduğu Sanpark Robotik Otopark aplikasyonu ile wifi...