02 / 05 / 2024

santral mahallesi antalya tapu dağıtımı ne zaman

santral mahallesi antalya tapu dağıtımı ne zaman

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ve Santral Mahallesi’ nde yıllardır çözülemeyen tapu sorununda son aşamaya geldiklerini ve şubat ayında tapuları dağıtmayı planladıklarını açıkladı...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Sur Cadde fiyatları 137 bin TL'den başlıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi'nde yer alan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

santral mahallesi antalya tapu dağıtımı ne zaman Haberi

santral mahallesi antalya tapu dağıtımı ne zaman


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ve Santral Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen tapu sorununda son aşamaya geldiklerini ve şubat ayında tapuları dağıtmayı planladıklarını açıkladı. 


Kepez Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, mahalle sakinleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Referandum yaparak halkın istediği projeyi kabul ettiklerini söyleyen Akaydın, “Doğru bir yol seçerek, Türkiye’ye örnek olacak bir proje yaptık. Tapuları dağıtmamızda hiçbir engel kalmadı. Şubat ayı içerisinde tapuları dağıtmaya başlayacağız. Her zaman halkımızın isteklerini göz önüne aldık.” diye konuştu. 


Tapuların dağılmasından sonra Büyükşehir Belediyesi’nin 2 mahallede çok önemli alt yapı yatırımlarına başlayacağını belirten Başkan Mustafa Akaydın, konuşmasında şunlara değindi: “Yollar açılacak, kanalizasyon hattı yapılacak. Bu çalışmalardan sonra mahallenin rant değeri artacak. Antalya’nın girişinde çok güzel bir mahalle yükselecek. Daha...