18 / 05 / 2024

Santral Mahallesi Derneği Başkanı açıklamaları

Santral Mahallesi Derneği Başkanı açıklamaları

Antalya Kepez ilçesine bağlı, Santral mahallesinde yıllardır süren tapu problemlerinin 'Kentsel dönüşüm projesi' ile çözülmesi yönünde adımlar atıldı. Ancak mahalleli, yeni bir haber ve gelişmenin söz konusu olmadığını belirtti.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği 2. Etap'ta 163 konut yaptıracak!

TOKİ Batman Merkez Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel Batman Emekliler Derneği 2.Etap 163 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ekim'de gerçekleşecek.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Mersin'de okul açacak!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 26. Anaokulunu Mersin Akdeniz İlçesi Yakaköy Mahallesi'nde açıyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 26. anaokulunu Mersin'de açacak!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 26. Anaokulunu Mersin Akdeniz İlçesi Yakaköy Mahallesi'nde açıyor.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Santral Mahallesi Derneği Başkanı açıklamaları Haberi

Santral Mahallesi Derneği Başkanı açıklamaları


Antalya Kepez ilçesine bağlı, Santral mahallesinde yıllardır süren tapu problemlerinin 'Kentsel dönüşüm projesi' ile çözülmesi yönünde adımlar atıldı. Ancak mahalleli, yeni bir haber ve gelişme söz konusu olmadığı için ve yapılacak olduğu söylenen protokollerin de seçim sonrasına kaldığı duyumları üzerine tedirgin olduğunu ifade ediyor. 


Santral Mahallesi Derneği Başkanı Metin Baş ve Santral Mahallesi muhtarı konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Santral Mahallesi Muhtarı Bahri Çetin; "Biz Santral Mahallesi halkı olarak problemimiz çok. O nedenle artık Santral Mahallesi Derneğimiz ve Muhtarlığımız ile iş birliği halinde çalışıp gücümüzü göstereceğiz. Gerekirse her türlü yolu beraberce izleyeceğiz" dedi.


Santral Mahalle Muhtarı Bahri Çetin, mahalle sakinlerini birbirine kaynaştırmak, Metin birlik ve beraberliği sağlamak için yemek düzenlediklerini belirtti. Mahallenin yıllardır süren bir tapu problemi olduğunu belirten Muhtar Çetin,...