04 / 05 / 2024

santral mahallesi

santral mahallesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 yıldır tapu bekleyen Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde vatandaşların tapularını vermek için sona yaklaştı. İki mahallenin planlamalarına yapılan son itirazlar Büyükşehir Meclisi’nde görüşüldü...

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Sur Cadde fiyatları 137 bin TL'den başlıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi'nde yer alan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

Sur Yapı Antalya lansman fiyatları!

Antalya Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçirilen Sur Yapı Antalya'da lansman fiyatları 107 bin TL'den başlıyor..

Kepez-Santral Mahallesi'nde ruhsatlar verilmeye başlandı!

Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ruhsatlarının verilmeye başlandığı bildirildi.

Kepez-Santral Mahallesi’nde 3 bin 220 konut yıkıldı!

Antalya'nınKepez-Santral Mahallesi’nde bulunan 3 bin 220 konutun yıkımı tamamlandı. Proje dahilinde 3 bin 265 hak sahibine, 5 bin 70 konut veriliyor.

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cevat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Kepez ve Santral Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Antalya’nın “Rüya Projesi” Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi.

Kolin'den Soma'ya termik santral!

Manisa'nın Soma İlçesi Yırca Mahallesi'nde termik santral yapmak için 6 bin 666 zeytin ağacını kesen, tartışmalar sonrasında Danıştay'ın iptal kararıyla, başka bir bölgede termik santral yapacağını duyuran Kolin firması, bunun için ilk adımı attı...

Kolin İnşaat termik santral için yeni yer buldu!

Manisa'nın Soma İlçesi Yırca Mahallesi'nde termik santral yapmak için 6 bin 666 zeytin ağacını kesen, tartışmalar sonrasında Danıştay'ın iptal kararıyla, başka bir bölgede termik santral yapacağını duyuran Kolin firması, bunun için ilk adımı attı.

santral mahallesi Haberi

santral mahallesi

30 yıllardır imar bekleyen vatandaşların tapularına kavuşmaları için artık bir engel kalmadı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 3 bin 400 yapının bulunduğu, 13 bin 469 kişinin yaşadığı 140 hektarlık alanı kapsayan Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde vatandaşa verdiği tapu sözünü yerine getiriyor. Başkan Mustafa Akaydın, göreve gelmesinden sonra Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nin 30 yıldır çözülmeyen imar sorununu çözmek için harekete geçti. Akaydın, sorunun çözümü için halkla birlikte, halkın istekleri doğrultusunda bir planlama modeli seçti. Mahallede kurulan Kepez Koordinasyon Merkezi’nde ilk olarak hak sahipliklerinin belirlenmesi için veriler toplandı. İlgili meslek odaları ve halk temsilcileriyle toplantılar yapıldı ve görüşleri alındı. 


REFERANDUM YAPILDI

Ardından mahallelerde düzenlenen halk toplantılarıyla vatandaşların sorunları, istekleri ve belediyeden beklentileri tarafsız uzmanlar tarafından belirlendi. Türkiye’nin en büyük kentsel yenilenme...