02 / 05 / 2024

santral yapımı için acele kamulaştırma

santral yapımı için acele kamulaştırma

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Kaliteli konut yapımı için denetimler artırılıyor! 

Türkiye'de peş peşe gelen depremler ve Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaşanan yıkımlar, bina dayanıklılığının sorgulanmasını gündeme getirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaliteli konutların yapılması için, inşaat demirinden çimentoya kadar birçok yapı malzemelerinde denetimi sıkılaştıraca

Denizli Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kentin geleceği için hayati öneme sahip olacak Acıpayam Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye bastı. 

Ankapark'ın yapımı için 1.3 milyar TL harcandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark bütçesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ankapark'ın yapımı için 2 milyar TL değil, 1.3 milyar TL civarında harcama yapıldığı ifade edildi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

Aksaray Gülağaç'ta 39 adet işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

3 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Karaman, Adana ve Tokat İllerinde Tesis Edilecek Santrallerin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması kararı alındı..

5 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

santral yapımı için acele kamulaştırma Haberi

santral yapımı için acele kamulaştırma

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. 



Karar için