11 / 05 / 2024

Sao Poulo Corinthians Arena Stadı çökme

Sao Poulo Corinthians Arena Stadı çökme

Brezilya 'nın EXPO 2020 elemelerinde ilk turda elenen Sao Paulo kentindeki Corinthians Arena Stadı'nın inşaatında çökme meydana geldi. Olayda 3 kişinin hayatını hayattını kaybettiği bildirildi.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde emlak ofislerinin açılmasına izin verildi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyalet yönetimi, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sokaklarda yer alan mağazalar ve emlak ofislerinin yoğun saatler dışında olmak koşuluyla günde 4 saat açılmalarına izin verdi.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Brezilya Sao Mateus'ta ters ev inşa edildi!

Brezilya'nın Sao Mateus kentinde yaşayan inşaat işçisi Valdevino da Silva ilginçlik olsun diye baş aşağı ev inşa etti. Silva evi 3 yılda tamamladı.

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal İsaoğulları ev Semire Kurt tarafından kuruldu.

Brezilya eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula'ya varlıklarını gizleme suçlaması!

Brezilya'da Sao Paolo Savcılığı, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'yı varlıklarını gizlemekle suçladı. Suçlamalarda Lula'nın eşi ve oğlunun da adı geçiyor.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Corinthians, 70 bin kişilik mezarlık inşa ettiriyor!

Corinthians, 25 milyona varan taraftar kitlesi için ölümünden sonra futbolcularla yan yana yatmak isteyen 70 bin taraftar için mezarlık yaptırıyor. Mezar fiyatı, ünlü oyunculara yakınlığına göre 3 bin 240 dolara kadar çıkabilecek.

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi kentli olacak!

BM, 2050 yılında dünya nüfusunun yüzde 66 ' sının kentli olmasını beklediklerini bildirdi. Dünyanın en kalabalık kentleri, Tokyo, Yeni Delhi, Shangai, Mumbai ve Sao Paulo...

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi kentli olacak!

BM, 2050 yılında dünya nüfusunun yüzde 66'sının kentli olmasını beklediklerini bildirdi. Dünyanın en kalabalık kentleri, Tokyo, Yeni Delhi, Shangai, Mumbai ve de Sao Paulo olarak belirlendi.

Sao Poulo Corinthians Arena Stadı çökme Haberi

Sao Poulo Corinthians Arena Stadı çökme


2014 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Brezilya’da stat inşaatları sürerken, bugün kötü bir haber geldi. 12 milyondan fazla nüfuslu Sao Paulo kentinde organizasyon için yapılan stat inşaatında çalışan üç işçinin çöken çatının altında kalması nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.


O Estado de S. Paulo gazetesi ölüm haberlerini verirken, Reuters’e konuşan şehir itfaiyesinin sözcüsü, olayı onaylamaya yanaşmadı.


Önümüzdeki ay bitmesi planlanan Corinthians Stadyumu, 2014 Dünya Kupası’nın açılış maçına sahne olacak.


Açık Mert...