02 / 06 / 2024

SAP CRM Boydak Holding

SAP CRM Boydak Holding

Mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alanda faaliyet gösteren Boydak Hoding, Lineris ile işbirliği yaparak 2.700 bayisini kapsayan SAP CRM projesini hayata geçirdi

Crm İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crm İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Celaletdin Yıldız tarafından kuruldu.

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CRM Medya Emlak Fuarı’na katıldı!

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı’nda!

CNR Emlak fuarı geri sayımı hızla devam ederken, CRM Medya dijital çözümleri ile fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Boydang Holding Türkiye Finans hisselerini satacak!

Türkiye Finans’ın azınlık hissedarlarından Boydak Holding, hisselerini satıyor. Bankanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Boydak, “Hisselerimizi satmayı düşünüyoruz ve finans sektöründen çıkabiliriz” dedi.

Kırmızı Beyaz'ın mağaza sayısı artacak!

CarrefourSA Pazarlama ve CRM Direktörü (CMO) Mehmet Necati Özdeniz, CarrefourSA olarak spor alanındaki yatırımlara sıcak baktıklarını söyledi. Özdeniz, Kırmızı Beyaz Mağazaları’nın sayısını artıracaklarını söyledi.

MuuM SAP Türkiye Ofisi açık ofis kurgusuyla öne çıkıyor!

MuuM tarafından yenilenen SAP Türkiye Ofisi, doğru bir işveren-mimar iletişimiyle geliştirilerek, değişen çalışma alışkanlıklarına ve teknolojik yeniliklere başarılı bir biçimde ayak uyduruyor.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

SAP CRM Boydak Holding Haberi

SAP CRM Boydak Holding

Boydak Holding, Elsys Grup şirketi Lineris ile yürüttüğü proje kapsamında, tüm ana bayileri bayilerini ve mağazalarını SAP CRM altyapısında bir araya getirmeyi başardı. İş hacmi ve müşteri sayısı her geçen gün artan Holding’in büyüyen kanal karmaşıklığının önüne geçildi. Rekabet koşulları gereği bayi organizasyon ihtiyaçlarının zamanında karşılanması hedefi yerine getirildi.


Geniş kurumsal bayi ağının doğru ve hızlı kararlarla yönetilmesini sağlamak için Lineris ile işbirliğine giden Boydak Holding, SAP CRM projesine yaptığı yatırım ile birlikte ana bayi ve bayilerinin self-servis alanındaki işlevselliğini yükselterek iş süreçlerini sistemli bir şekilde takip edilebilir kıldı. Boydak Holding’in ana bayileri ile arasındaki koordinasyonu düşük maliyet avantajı ile güçlendiren bu projeyle, talep takibinden onay aşamalarına kadar bayilik sistemi ile ilgili tüm uygulamaların tek bir altyapı üzerinden izlenmesi sağlandı....