02 / 05 / 2024

şap fiyatları

şap fiyatları

Yapı malzemeleri alanında kalitesi ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa'nın lider markalardan biri olan Baumit'den yaratıcı bir ürün: "Nivello Quatro". Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor.

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kırıkkale AP Univercity'de fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

'Vatandaş Ramazanda etsiz kalacak! Et fiyatlarına müdahale edin' çağrısı!

Son günlerde şap hastalığının da ortaya çıkmasıyla rekor artışlar yaşayan et fiyatlarından vatandaşın haricinde üretici de şikayetçi oldu. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, bakın kime nasıl bir çağrı yaptı…

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, PO, Opet, Shell 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünya çapında akaryakıt fiyatları düşüyor ancak Türkiye'de sık sık zam ve indirim haberleri geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı hangi şehirde kaç TL oldu? İşte İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 21 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Bu kış ne doğalgaz ne kömür… Vatandaş yanacak! Yeni kömür fiyatları ağızları açık bıraktı…

Başta Avrupa olmak üzere dünya çapında yaşanan enerji krizinin etkisi ve akabininde arzda yaşanan bozulmalarla kömür fiyatları rekor kırdı. Buna göre kömürün ton başına fiyatı 436,71 dolara çıktı.

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

şap fiyatları Haberi

şap fiyatları

Baumit'in şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirildi. Hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli ofis araçlarının kullanıldığı mekanlarda çatlak ve kırıkların oluşmadığı yüksek performansı ile farklılaşıyor. Kendiliğinden çok iyi yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, parke ve seramik altında kullanılabiliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun.


Çimento, beton, kalsiyum sülfat ve asfalt zeminlerin düzeltilmesi için geliştirilen ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.

Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm'ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten yaklaşık 4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor.


Oluşturduğu homojen üst yüzey ve...