14 / 05 / 2024

Sapakpınar yolu

Sapakpınar yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, imar planlan kapsamında yol çalışmaları gerçekleştiriyor. İmara açılan bölgelerde yeni yollar açan Biiyükşehir Belediyesi, parseller arasında ulaşımı mümkün kılıyor. Sapakpınar Köyü'nde yeni yollar açıldı...

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Antalya Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

Depremin zararlarını azaltmanın tek yolu güvenli yapılar!

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Depremlerde insanların uğrayacağı maddi ve manevi zararları azaltmanın tek yolu güvenli yapılar yapmaktır” dedi.

Antalya Yuva yolu yenileniyor!

Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolu yenileniyor. 18 kilometrelik yayla yolunun dar bölümlerinde genişletme çalışması yapılıyor.

Gürpınar Dalyan Sahili yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gürpınar Dalyan Sahili’ni baştan aşağı yeniledi. 2 bin 500 metrekarelik alana beton dökülerek hem yürüyüş hem de bisiklet yolu kazandırıldı. Trafik düzenlemelerinin de yapıldığı sahile bin ton asfalt serildi.

NG Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NG Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizamettin Günbatar tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi,Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Nar-Bel yolu çöktü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Narlıdere’de 11.5 milyon liraya yaptırdığı Nar-Bel yolunda korkulan oldu. Dik rampası ve eğimi nedeniyle şikayet konusu olan yolda çökmeler meydana gelirken, yolun bir kısmı kapatıldı

Tarihi Ulupınar yolu modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

İSU'dan Koaceli'ye 3,2 milyon TL'lik yatırım!

Kocaeli su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU), İzmit’e bağlı Sapakpınar ve Karaabdülbaki mahallelerini sağlıklı ve düzenli altyapıya kavuşturmak için hazırladığı projenin inşaat çalışmalarına başladı.

Sapakpınar yolu Haberi

Sapakpınar yolu


Alt yapısı tamamlanan bölgelerde yeni açılan yollar parke kaplanarak, modern hale getirilecek. 


PARSELLER ARASI BAĞLANTI 


İmara açılan İzmit Sapakpınar Köyü'ndeki Yeni Mahalle'de çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, imarda yol olarak görülen bölgelerde yol açım çalışmaları yaptı. Başlatılan bu çalışmalar ile parseller arasında yollar stabilize yapılarak, kullanıma hazır hale...