05 / 05 / 2024

Sapanca Arıtma Tesisinin ihalesi ne zaman

Sapanca Arıtma Tesisinin ihalesi ne zaman

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Kahramanmaraş'ta atıksu arıtma inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, projelendirdiği atık su arıtma tesisinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde'ye yeni arıtma tesisi müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Sapanca Arıtma Tesisinin ihalesi ne zaman Haberi

Sapanca Arıtma Tesisinin ihalesi ne zaman


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Rüstem Keleş, “Kurum olarak şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Sapanca ilçemizde başlattığımız içmesuyu ve kanalizasyon projelerimizde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçemiz için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz.  Sapanca’ya bir içmesuyu arıtma tesisi daha kazandırıyoruz” diye konuştu.


İhale 14 Şubatta 

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Sapanca’da önemli projelerimiz devam ediyor. Sapanca Üst Köyler İçmesuyu projesinde sona yaklaştık. Yine Sapanca Yanık Kanalizasyon Hattı projemizde de çalışmalarımız sürüyor. Şimdi de vatandaşlarımıza ulaştırdığımız suyun kalitesini daha da yukarılara taşımak için bölgede yeni bir içmesuyu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Sapanca’nın Uzunkum, Ünlüce,...