16 / 05 / 2024

sapanca emlak

sapanca emlak

Hızlı tren ile birlikte İstanbul’un banliyösü durumuna gelecek olmasının etkisiyle konut edinmenin popüler hale geldiği Sapanca ilçesi, doğal güzelliğinden dolayı Arap zenginleri tarafından da keşfedildi!

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Sapanca'daki roman arazisi Milli Emlak'a devredildi!

Romanların bir süredir kurdukları barakalarda yaşamlarını sürdürdüğü mera vasfındaki arazinin bu vasfının ortadan kalkmasıyla arazi Milli Emlak'a devredildi.

Araplar rotasını Sapanca Kırkpınar'a çevirdi!

Emlak İstasyonu Hülya Emlak Broker’ı Hülya Altın, "Araplar Sapanca'da 'Küçük Arabistan' kurdu.Sapanca Kırkpınar ilçesi ile Maşukiye, zengin Arapların akınına uğruyor. " dedi.

Emlak İstasyonu'nun Sapanca Kırkpınar ofisi açılıyor!

Yöneticiliğini Hülya Altın'ın yapacağı Emlak İstasyonu, hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam edecek. Emlak İstasyonu, Sapanca Kırkpınar ofisini de hizmete açıyor.

CNR Emlak 2013 Fuarı 'nda Araplar'a Sapanca, Bursa ve Yalova'dan çok sayıda villa satıldı!

CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarda sergilenen konut projelerinin tamamına yakını alıcı bulurken Araplar'a, Sapanca, Bursa ve Yalova bölgelerinden cok sayıda villa projeleri satıldı.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 516 TL taksitle!

Emlak Konut GYO'nun Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor.

İngiltere'de emlak fiyatlarındaki düşüş sürüyor

İngiltere'de emlak fiyatlarındaki düşüşün, 2009'un ilk ayı boyunca da sürdüğü ve oran olarak yüzde 1,3'e ulaştığı bildirildi.

sapanca emlak Haberi

sapanca emlak

Sapanca İlçesindeki emlakçılar Arap ülkelerine uydudan konum bilgisi ve imar durumunu gönderip arsa satıyor. Müteahhitler ise büyük ev isteyen yabancılar için buna uygun konut projesi geliştiriyor.


Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da gösterimde olan Türk dizileri, Türkiye’de olduklarından daha popüler. Ortalama bir Türk izleyicisinin adını dahi bilmediği diziler bu ülkelerde reyting rekorları kırıyor. Türkiye’nin gelişen ekonomisinin oluşturduğu cazibe alanına bir de diziler yoluyla tanıtım yapma fırsatı eklenince Türkiye’den arsa ve emlak almak Arapların talep ettiği yatırıma dönüştü. İstanbul senelerdir Körfez ülkelerinin radarında. Şimdi İstanbul’a yakın yerlerde de talep patlaması oluşmuş durumda. Bundan en çok etkilenen yerlerden biri de Sapanca. İstanbul’a 100 kilometre yakındaki Sakarya’nın göl manzaralı ilçesi, Arap sermayesinin gözdesi haline geldi. Göl manzarasına sahip henüz imara açık olmayan yerler dahi Araplar...