04 / 05 / 2024

Sapanca haberleri

Sapanca haberleri

Sapanca'da Arap yatırımcıların Hazineye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için valilikte protokol imzalandı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 29 dönümlük taşınmaz üzerinde otel inşaatı için irtifak hakkı sözleşmesi imzaladıklarını söyledi

Sapanca, Arap yatırımcıların yeni gözdesi!

Gölü ve yemyeşil örtüsüyle göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

Arap yatırımcıların yeni gözdesi Sapanca!

Göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, peş peşe 5 yıldızlı oteller inşa edilen, hafta sonları özellikle İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

Araplar'ın yeni gözdesi Sapanca!

İstanbulluların hafta sonu tatil mekanı olan Sapanca, artık Arapların gözde mekanı. 3-4 yıldır ilçeye akın eden Arap turistler, son aylarda orman içine yapılan villaları 650 bin dolardan satın alıyor.

Sapanca'ya yeni içmesuyu hattı müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor. İçmesuyu Arıtma Tesisi için ihaleye çıkıyoruz" dedi

Sapanca'ya 63 kilometrelik içmesuyu hattı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor.

Sapanca'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

Emlak İstasyonu'nun Sapanca Kırkpınar ofisi açılıyor!

Yöneticiliğini Hülya Altın'ın yapacağı Emlak İstasyonu, hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam edecek. Emlak İstasyonu, Sapanca Kırkpınar ofisini de hizmete açıyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Sapanca Gölü'nde su seviyesi arttı!

SAPANCA Gölü’nde, yılbaşından itibaren bölgedeki fazla kar ve yağmur yağışı nedeniyle su seviyesi yükseldi. Sahildeki yürüyüş yolları su altında kaldı, birçok işyerini de su bastı.

Sapanca'ya saat kulesi inşa edilecek!

Sapanca’nın ilk saat kulesi Sapanca Belediyesi tarafından ilçenin çarşı merkezine giriş noktalarından biri olan Köprübaşı kavşağına dikiliyor. Saat kulesinin çalışmalarını Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer yerinde inceledi.

Sapanca suyu göle sığmıyor!

6 ay öncesine kadar neredeyse dibi görünen Sapanca Gölü’nde şimdi her şey tersine döndü. Su kodu maksimum seviyeyi de aşan göl sahil bandındaki yollara taştı.

Sapanca'da Dere Islah Projesi için çalışmalar başlandı!

İstanbul Dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

Sapanca haberleri Haberi

Sapanca haberleri

Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazineye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için valilikte protokol imzalandı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, imza töreninde yaptığı konuşmada, Mahmudiye bölgesinde mülkiyeti Hazine'ye ait 29 dönümlük taşınmaz üzerinde otel inşaatı için irtifak hakkı sözleşmesi imzaladıklarını söyledi. 


Önemli bir yatırımı kamuoyuyla paylaştıklarına dikkati çeken Büyük, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sakarya'da, uluslararası sermayenin de dahil olduğu, nitelikli, kaliteli ilave katma değer ve değer katacak bu yatırımların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben sadece bu güzel haberi acılı günümüz ama sizlerle paylaşmak istedik.  Hayırlı olsun temennisiyle. İnşallah kısa sürede diğer süreçler de tamamlanır ve yatırım nihayete ererek ülkemize, ilimize, Sapanca ilçemize hayırlı olur." Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Katipoğlu da şirketlerinde Arabistan'dan ortaklar bulunduğunu...