15 / 05 / 2024

Sapanca İçmesuyu Arıtma Tesisi

Sapanca İçmesuyu Arıtma Tesisi

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi açılıyor. 4 Eylül Çarşamba günü, saat 13.00’da devreye alınacak tesisin açılış törenine tüm vatandaşlar davet edildi.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca'ya 8 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca’nın 11 mahallesine daha birinci sınıf içmesuyu ulaştıracak Sapanca Üst Mahalleler İçmesuyu Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Sakarya'ya 6 yeni içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kaynarca’nın 41 mahallesine Sapanca Gölü’nün suyunu ulaştıracak içmesuyu projesinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Zeki Toçoğlu’ndan Sapanca’ya tesis müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisinin müjdesini verdi.

Sapanca Gölü havzası kontrol altında!

Sapanca Gölü Havzası Özel Hükümleri Belirleme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da yapıldı.Toplantıya katılan Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Sapanca Gölü, bölgenin en önemli içmesuyu kaynağıdır'' dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sapanca'ya müjde!

Sapanca’ya bağlı 12 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde çalışmaların sona geldiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “12 mahallemizi yakından ilgilendiren 80 kilometrelik hattın 74 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Sapanca'ya yeni arıtma tesisi yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Muhtelif Yerler içmesuyu Projesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Sapanca'ya 5.5 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Sapanca Muhtelif Yerler İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi...

Sapanca'ya yeni içmesuyu hattı müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor. İçmesuyu Arıtma Tesisi için ihaleye çıkıyoruz" dedi

Sapanca'ya 63 kilometrelik içmesuyu hattı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor.

Sapanca’ya 65 kilometrelik içmesuyu yatırımı!

7 Mayıs Perşembe günü içmesuyu yatırımlarının ihalesine çıkılacağını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İlçemize, 65 kilometre içmesuyu hattı ve iki içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kristal Su Sapanca Fabrikası 8 milyon TL'ye yenileniyor!

1990 yılında Sakarya’nın Sapanca ilçesinde kurulan Kristal Su Fabrikası, 8 milyon TL değerindeki yenileme çalışmalarının ardından yeni yüzüyle hizmet verecek...

Sapanca İçmesuyu Arıtma Tesisi Haberi

Sapanca İçmesuyu Arıtma Tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin su geleceğini garanti altına alacak yatırımları hizmete sunmaya devam ediyor. Yapımı devam eden tesislerle birlikte 6 yeni İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni şehre kazandıracak SASKİ, bu tesislerden yapımı tamamlananları bir bir devreye alıyor. Hızırilyas ve Karapürçek İçmesuyu Arıtma Tesisleri’nin ardından Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin açılışı gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin 4 Eylül Çarşamba günü hizmete alınacağı belirtilerek, saat 13.00’daki açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.


Sakarya Büyükşehir...