21 / 05 / 2024

Sapanca Turizm Fakültesinin inşaatı son durum

Sapanca Turizm Fakültesinin inşaatı son durum

Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Bittiğinde Sapanca’ya değer katacak olan Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fakıh M. R. Hajatay tarafından kuruldu.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

Sapanca'da dededen kalma konağı otele çevirdi!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan kadın girişimci Banu Elif Karabulut, 104 yıl önce dedesinin yaptırdığı konağı KOSGEB'ten aldığı krediyle butik otele çevirip turizm hizmeti veriyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

NG Sapanca 2. Otel projesi geliyor!

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'ndeki 450 odalı otel projesine başlıyor..

SAÜ İlahiyat Fakültesi yeni binası tamam!

1994 yılından beri eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren İlahiyat Fakültesinin Esentepe kampusündeki yeni binasının inşaatı tamamlandı..

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi binası yıl içinde tamam!

Yapımına 2014 yılının Mart ayında başlanan ve bu yıl içinde tamamlanması beklenen 4 bin 900 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Zirat Fakültesinin mimari yapısı ve çevre düzenlemesiyle toplamda 12 bin metrekarelik kapalı alanı bulunuyor

Sapanca Turizm Fakültesinin inşaatı son durum Haberi

Sapanca Turizm Fakültesinin inşaatı son durum

Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor.


Bittiğinde Sapanca’ya değer katacak olan Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Aylık planlama esaslarına göre adım adım yapılacak çalışmalarla 2016-2017 eğitim döneminde öğrenci kabulüne başlanacak olan binada, bugünlerde sona erdirilecek çalışmalarla binanın ısıtma ve havalandırma sistemindeki teknik donanım kontrolleri yapılarak, sistem iyileştirmesi tamamlanıyor.


Sapanca ilçesi’ne yeni dönem turizm potansiyelinin, Turizm Fakültesi sayesinde daha büyük ve çeşitlenen bir turizm portföyüne sahip olacağını dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Fakülte binasındaki tüm iyileştirmelerin, montajların ve teknik kontrollerin tamamen Sapanca Belediyesi tarafından yapılıp, Sakarya Üniversitesi’ne tamamlanmış olarak teslim edileceğini ve 2016 yılı ikinci yarısından itibaren Sapanca’da turizm düşüncesinin tam anlamıyla ilçe nezdinde ön plana çıkacağını belirtti.


İlçe genelinde, her fırsatta Turizm Fakültesi...