02 / 05 / 2024

Sapphire Çarşı projeleri

Sapphire Çarşı projeleri

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “ El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Konya Mevlana Çarşısı tamamen yıkıldı!

Konya tarihinin önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşüm alanında çalışmalara devam ediliyor. 

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Sapphire Çarşı projeleri Haberi

Sapphire Çarşı projeleri

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

8 Mart 2014 Cumartesi günü düzenlenecek ücretsiz Sanat Atölyesi’nde; tüm kadınlar Sapphire Çarşı’da buluşacaklar ve “ebru sanatı, resim, hat sanatı, ahşap boyama, 3 boyutlu şekillendirme, mozaik ve takı tasarımı” üzerine eğitim alacaklar. Atölye boyunca aynı zamanda bu alanlarda ürünler yapmayı öğrenecekler.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Sanat Atölyesi’nde kadınların tasarladıkları ürünler, 9 Mart 2014 Pazar günü açılacak “Karma Sergi”de sergilenerek, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM…

Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM olan Sapphire Çarşı; 236 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin ilk ve tek Seyir Terası ile ziyaretçilerinin ruhuna hitap ediyor. Türkiye’nin...