02 / 05 / 2024

Sapphire Çarşı projesi

Sapphire Çarşı projesi

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “ El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sapphire Hill Kurtköy projesi geliyor!

Hane Konut, Sapphire Hill Kurtköy projesi için düğmeye bastı. Projede 336 adet konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Mistral İzmir Çarşı ipotek açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral İzmir Çarşı projesi üzerinde tesis edilmiş olan ipoteğin fekki ve yeni ipotek tesisi hakkında açıklama yaptı.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

Sapphire Çarşı projesi Haberi

Sapphire Çarşı projesi

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

8 Mart 2014 Cumartesi günü düzenlenecek ücretsiz Sanat Atölyesi’nde; tüm kadınlar Sapphire Çarşı’da buluşacaklar ve “ebru sanatı, resim, hat sanatı, ahşap boyama, 3 boyutlu şekillendirme, mozaik ve takı tasarımı” üzerine eğitim alacaklar. Atölye boyunca aynı zamanda bu alanlarda ürünler yapmayı öğrenecekler.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Sanat Atölyesi’nde kadınların tasarladıkları ürünler, 9 Mart 2014 Pazar günü açılacak “Karma Sergi”de sergilenerek, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM…

Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM olan Sapphire Çarşı; 236 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin ilk ve tek Seyir Terası ile ziyaretçilerinin ruhuna hitap ediyor. Türkiye’nin...