02 / 05 / 2024

Sapphire Çarşı sanat atölyesi

Sapphire Çarşı sanat atölyesi

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “ El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Müjde Ar yeğenine 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Yeğeni Söz'e düşkünlüğüyle sanatçı oyuncu Müjde Ar, jestlerine bir yenisini daha ekledi. Ar, önümüzdeki günlerde evleneceği yeğenine Gayrettepe'deki bir siteden 3.5 milyon TL'ye ev aldı.

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

Ebru Yaşar'a okul inşaatı teşekkürü!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın Diyarbakır'ın Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatını gören minik öğrenciler, sanatçıya teşekkür mektubu yazdı.

Suat Arıkan: AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "Bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım." dedi. Arıkan "10 senedir AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük" diye açıklama yaptı.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

Sapphire Çarşı sanat atölyesi Haberi

Sapphire Çarşı sanat atölyesi

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

8 Mart 2014 Cumartesi günü düzenlenecek ücretsiz Sanat Atölyesi’nde; tüm kadınlar Sapphire Çarşı’da buluşacaklar ve “ebru sanatı, resim, hat sanatı, ahşap boyama, 3 boyutlu şekillendirme, mozaik ve takı tasarımı” üzerine eğitim alacaklar. Atölye boyunca aynı zamanda bu alanlarda ürünler yapmayı öğrenecekler.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Sanat Atölyesi’nde kadınların tasarladıkları ürünler, 9 Mart 2014 Pazar günü açılacak “Karma Sergi”de sergilenerek, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM…

Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM olan Sapphire Çarşı; 236 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin ilk ve tek Seyir Terası ile ziyaretçilerinin ruhuna hitap ediyor. Türkiye’nin...