25 / 05 / 2024

Sar Endüstri iletişim

Sar Endüstri iletişim

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Çağatay tarafından kuruldu. 

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim!

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 13 07 olarak belirlendi.

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da bulunan projede 3 bin adet daire yer alıyor. İlimtepe Konutları Adana iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Aksoy Sarıyer projesi iletişim!

Aksoy Sarıyer projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0256) 856 49 39 olarak belirlendi. Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası'nda Sarıyer İlçe'si Tarabya'da yükselecek.

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Sky Tower Hotel'de sezonlar mavi, kırmızı, sarı ve beyaz dönem şeklinde isimlendiriliyor. Projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri...

Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim!

Konut teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Köy Evleri İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yükseliyor. Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Sar Endüstri iletişim Haberi

Sar Endüstri iletişim

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkanlarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığını binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,işhanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi...