07 / 05 / 2024

Şarampol Caddesi ihalesi ne zaman

Şarampol Caddesi ihalesi ne zaman

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi Projesi'nin startını veriyor. Yapım ihalesi 17 Mayıs'ta yapılacak proje 1 yılda tamamlanacak.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Şarampol Caddesi projesinde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın Şarampol Caddesi'ndeki kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor. Şarampolün yeni yüzüyle Antalya'ya çok şeyler katması planlanıyor.

Antalya Şarampol Caddesi şantiyeye döndü!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla basına tanıttığı 'Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında Şarampol Caddesi şantiyeye döndü.

Antalya Şarampol Caddesi'nde geniş otoparklar yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Şarampol Caddesi'ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projesi hızla tamamlanıyor. Bölgedeki altyapı ve cadde güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Şarampol Caddesi ihalesi ne zaman Haberi

Şarampol Caddesi ihalesi ne zaman

Antalya'da bir dönem beyaz eşyadan halıya, mobilyaya, şarküteriden fırına bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyin satıldığı, kentin en iyi kuru fasulyecisinin olduğu, en iyi Arap kadayıfının bulunduğu Şarampol Caddesi'nde büyük dönüşümü başlatacak projeye Antalya Büyükşehir Belediyesi start veriyor. Şarampol'de "Efsane Geri Dönüyor" sloganıyla hayata geçirilmek istenen projenin ihalesi 17 Mayıs'ta yapılacak. 

İhaleyi kazanan firma yer tesliminden sonra işi 1 yılda tamamlayacak. 


Yüz binler buraya gelecek Şarampol Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmek istediği projeyi, şehir plancısı Can Kubin ve ekibi hazırladı. Projeyle Antalya'ya gelen herkesin gezmek için gideceği bir cadde yaratılması amaçlanıyor. Projede kullanılacak renkler, kent mobilyaları, yeşil alanları ve oyun parklarıyla Şarampol'ün, her gün yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği bir alışveriş sokağına dönüşmesi öngörülüyor. 


Kavşaklar ulaşımı hızlandıracak Bu hedeflerin önünde en büyük...