28 / 04 / 2024

şarampol caddesi projesi son durum

şarampol caddesi projesi son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi Projesi’nde düzenleme çalışmaları başlıyor.

Antalya Şarampol Caddesi için ilk kazma vuruldu!

Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeye kazmayı vuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapılacak hemzemin geçiş ve kavşak çalışmalarıyla bölgenin trafik ve yağmursuyu sorununu da çözüyor.

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

M1 Metrosu Vatan Caddesi istasyon projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Şarampol Caddesi projesinde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

şarampol caddesi projesi son durum Haberi

şarampol caddesi projesi son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı ‘Şarampol Caddesi Projesi’nde uygulama çalışmaları başlıyor. Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında; 26 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Şarampol Caddesi’nin, Sokullu Caddesi kesişimi ile Dolaplıdere Caddesi ve Çatalköprü Caddesi kesişimine kadar olan kısmı araç trafiğine kapatılacak. Taşıt trafiğinin yönlendirilmesine ilişkin kuzey-güney alternatif güzergahları; Eski Şarampol Caddesi, 90. Sokak, 620. Sokak ve 567. Sokak, doğu-batı alternatif güzergahları ise Dolaplıdere Caddesi ile Çatalköprü Caddesi olarak belirlendi.



Antalya Büyükşehir...