14 / 05 / 2024

Şarampol Güzelleşiyor

Şarampol Güzelleşiyor

Antalya’nın Şarampol Caddesi’ni eski günlerine döndürmek için hazırlanan ‘Efsane Geri Dönüyor, Şarampol Güzelleşiyor’ projesi; meclis üyeleri, ilgili meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarının ardından, Şarampol sakinlerine ve esnafa sunuldu.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Mersin'de Kentsel Tasarım Projesi hayata geçiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına “Kent Merkezi Kentsel Tasarım Projesi”ni başlatıyor. 

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Konut sahibi evini ucuza güzelleştirmeye odaklandı!

Türkiye'de yeni konut alımı azalırken, evin içini güzelleştirme talepleri artıyor. Bu artış dekorasyona göre daha küçük bütçelerle yapılan 'touching' alanını geliştirdi. 3 yıl önce 'Magic Touching' (Sihirli Dokunuş) adlı şirketi kuran Mimar Emel Balcı'nın işlerinin yarısını touching oluşturuyor….

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

Esenler kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Esenler’e kazandırılan 5 yeni eserin toplu açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun katıldığı törenle açıldı. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Güneydoğu'da yeni konutların inşası sürüyor!

Güneydoğu’nun kaderi dev yatırımlarla değişti. Terörden temizlenen şehirler inşa edilen konutlarla birlikte güzelleşti, hayat normale döndü.

Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği kuruldu!

Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni kurarak faaliyete geçirdi...

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Tekzen 22 yıldır evleri güzelleştiriyor!

Yüzde 100 yerli sermayeli en yaygın ev güzelleştirme merkezi TEKZEN, bugün 53 ilde 120 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen’in yolculuğunu Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya anlattı.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Şarampol Güzelleşiyor Haberi

Şarampol Güzelleşiyor

Antalya’nın en ünlü ve en eski caddelerinden Şarampol Caddesi’ni eski günlerine döndürmek için hazırlanan ‘Efsane Geri Dönüyor, Şarampol Güzelleşiyor’ projesi; meclis üyeleri, ilgili meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarının ardından, Şarampol sakinlerine ve esnafa sunuldu. Toplantıya katılan birçok vatandaş projenin kabulü için destek vereceklerini ifade etti. Başkan Menderes Türel, 18 Ekim Pazar günü yapılacak referanduma tüm Şarampol sakinlerini ve esnafı sandık başına davet etti.

Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Antepe A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yantaç, Şehir Planlamacısı Can Kubin, Şarampol sakinleri ve esnafı katıldı. Toplantıda proje tüm yönleri ile ele alınarak vatandaşların beğenisine sunuldu. Proje 18 Ekim tarihinde yapılacak olan referandumla Şarampol esnafı ve mahalle sakinlerinin...