04 / 05 / 2024

saran group spor salonları

saran group spor salonları

Saran Group'un sosyal sorumluluk projesi olarak yaptırdığı 15. spor salonunun açılışı yarın gerçekleştirilecek.

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Saran Group 15'nci spor salonunu Kırıkkale'de açıyor!

Saran Group'un sosyal sorumluluk projesi olarak yaptırdığı 15. spor salonunun açılışı yarın gerçekleştirilecek.

Saadettin Saran Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel alıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor.

Saran Group Adriyatik kıyısına 5 yıldızlı otel açtı!

Saran Group'un yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. Split kentinde yer alan otel, Starwood Otel ve Resort zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor.

Saran, Hırvatistan’da marinalı otel alıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan’daki Grand Hotel Lav & Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Adana spor turizminde ideal kent olarak gösterildi!

Aydoğdu Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Plaza Otel işletme Sahibi Bekir Aydoğdu, Adana'nın sağlık ve spor turizmi için Türkiye'deki en ideal kent olduğunu söyledi.

YDA Group Park Avenue ödemeleri!

YDA Group Park Avenue ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları yer alıyor...

Turgutreis Group Esila Kent adres bilgileri!

İçinde anaokulu, 1000 kişi kapasiteli toplantı salonu, yüzme havuzu, spa, sauna, fitness center, çocuk oyun alanı, spor alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. İşte Turgutreis Group Esila Kent adres bilgileri...

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

saran group spor salonları Haberi

saran group spor salonları

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adının verildiği spor salonunun açılışı, yarın yapılacak. Açılışa Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra bölge okullarında öğrenim gören çocuklar katılacak. Bu salonun açılışı ile birlikte Saran Group'un yaptırdığı spor salonu sayısı 15'e yükselecek. Şehir Ömer Halisdemir Sapor SAlonu, Sulakyurt ilçesindeki ilk çok amaçlı spor salonu olacak. Salon açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na...