29 / 04 / 2024

saraycık toki ihalesi 2022

saraycık toki ihalesi 2022

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara projesi için düğmeye bastı. 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021!

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021!

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 35 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

saraycık toki ihalesi 2022 Haberi

saraycık toki ihalesi 2022

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Sincan projesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Söz konusu projede 573 adet yeni konut yer alacak.

Konutların yanı sıra 4 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, Ankara Sincan Saraycık 6. Bölge 2. Etap projesinin ihalesi 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/911562 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT...