04 / 05 / 2024

Saraykent Mahallesi konut mağdurları

Saraykent Mahallesi konut mağdurları

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Saraykent Mahallesi konut mağdurları Haberi

Saraykent Mahallesi konut mağdurları

Kahramanmaraş Elbistan Saraykent Mahallesi’nde konut mağdurlarının sorunu çözülmeyi bekliyor. Elbistan'ın Sesi'nde yer alan habere göre; mağdurlar, kentsel dönüşüm projesinde evlerinin inşaat firması tarafından yıkılmasının ardından süresinde teslim edilmediği için mağdur olduklarını sözlerine ekledi. Konut mağdurları, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile bir araya geldi.

YANINIZDAYIZ, ÇÖZECEĞİZ

Gürbüz, Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi’nde toplu konut mağdurlarıyla buluştu. İki saat boyunca devam eden toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürbüz, ''Devlet olarak üzerimize düşeni yapacağız'' şeklinde konuştu.

Elbistan’da Saraykent Mahallesi’nde yarım kalan inşaatlar nedeniyle mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlarla konuşan Gürbüz, şu açıklamalarda bulundu: “Vatandaşlarımızla onların dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek, bu sıkıntılara çözüm bulmak için bir toplantı düzenledik bu toplantı sonucunda varandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için yanlarındayız üzerimize düşen neyse yapacağız. Vatandaşların yüklenici firma ile yapmış oldukları...