05 / 05 / 2024

Sarayönü atıksu arıtma tesisi son durum

Sarayönü atıksu arıtma tesisi son durum

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Sarayönü atıksu arıtma tesisi son durum Haberi

Sarayönü atıksu arıtma tesisi son durum


Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü ilçesinde yaşam kalitesini daha da yükseltecek, sağlıklı bir çevre kazandıracak atıksu arıtma tesisi projesini hayata geçiriyor. Sarayönü Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatının bir buçuk yıla kadar tamamlanması hedefleniyor.


SAĞLIKLI BİR ÇEVRENİN OLUŞMASINA KATKI SAĞLAYACAK


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren yerleşim yerlerinde atıksuların çevreye olan olumsuz etkilerini bertaraf etmek ve arıtılmış suyun tekrar değerlendirilmesi amacıyla atıksu arıtma tesisleri kurduklarını söyledi.


Sarayönü ilçe merkezi ile Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuların arıtılması amacıyla yapımına başlanan Sarayönü Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat işlerinin yüzde 70, elektrik işlerinin yüzde 20, mekanik işlerinin yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten Başkan Akyürek, 4 milyon 735 bin liraya mal olacak tesisin sağlıklı bir çevrenin oluşmasına katkı sağlayacağını ifade...