26 / 07 / 2024

Sare Davutoğlu açılış

Sare Davutoğlu açılış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ana ocağı Afyon'un Üçlerkayası köyünde ailesi tarafından annesi adına yaptırılan Refia Hatun Kuran kursunun açılışını gerçekleştirdi

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Cumhurbaşkanı'nın Şehir Üniversitesi arazi tahsisinden Davutoğlu ayrılınca haberi olmuş!

Gazeteci Abdulkadir Selvi "Erdoğan, Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde, arazinin Şehir Üniversitesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi konusunda kendisine bilgi verilmediğini söylemiş. 'Arazi tahsisinden Davutoğlu başbakanlıktan ayrıldıktan sonra haberim oldu' demiş" diyor...

Sare Davutoğlu açılış Haberi

Sare Davutoğlu açılış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ana ocağı Afyon'un Üçlerkayası köyünde ailesi tarafından annesi adına yaptırılan Refia Hatun Kuran kursunun açılışını gerçekleştirdi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ana ocağı Afyon'un Üçlerkayası köyünde ailesi tarafından annesi adına yaptırılan Refia Hatun Kuran kursunun açılışını gerçekleştirdi. Afyon Valisi Yusuf Güner'in eşi Berrin Güner Sare Davutoğlu'na annesinin 3 boyutlu fotoğrafını hediye etti.


Habertürk


Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde servis edildi;


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Çocuklarımıza Kur'an öğretmek, onların o temiz gönüllerine mukaddes kitabımızı, ilahi kelamımızı nakşetmek ne kadar değerli bir hizmet. İşte inşallah, bu kurstaki evlatlarımız, sadece Kur'an okumakla kalmadan, anlayarak, anladıklarını hayata geçirerek, hayata güzellikler katacaklar" dedi.


24. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kente gelen Sare...