10 / 05 / 2024

sarhoş binalar nerede

sarhoş binalar nerede

Fethiye'nın sarhoş binaları yıkılıyor. Fevzi Altınsoy, haziran ayından bu yana mal sahipleri ile yaptıkları toplantılarda insanlara zeminden kaynaklanan sorundan dolayı binaların riskli olduğunu anlattıklarını söyledi.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Emlak bildirimi nerede yapılır?

Emlak vergisi arazi, arsa ve binalar için ödeniyor. Bu vergi, senede belli dönemlerde iki eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi için bildirim de veriliyor. Peki, emlak vergisi bildirimi nerede verilir?

Sarhoş binalara kazma vuruldu!

Muğla'da en fazla kentsel dönüşüm başvurusunun yapıldığı Fethiye'de yaklaşık 30 yıl önce yapılan yan yatmış vaziyetteki şehrin merkezinde bulunan halkın 'sarhoş binalar' olarak adlandırdığı yapılar bir bir yıkılmaya başlandı.

Fethiye'nin sarhoş binaları yıkılıyor!

Fethiye'nın sarhoş binaları yıkılıyor. Fevzi Altınsoy, haziran ayından bu yana mal sahipleri ile yaptıkları toplantılarda insanlara zeminden kaynaklanan sorundan dolayı binaların riskli olduğunu anlattıklarını söyledi.

Fethiye'de kentsel dönüşüm başladı!

Muğla'da en fazla kentsel d dönüşüm başvurusunun yapıldığı Fethiye'de yaklaşık 30 yıl önce yapılan yan yatmış vaziyetteki şehrin merkezinde bulunan halkın " sarhoş binalar" olarak adlandırdığı o binalar bir bir yıkılmaya başlandı

Sarhoş binaların dönüşümü başladı!

Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi dispanser sokaktaki Fethiye limanı manzarasında yer alan ve adı "sarhoş"a çıkan eğik vaziyetteki binalar yıkılmaya başlandı. Depreme dayanıklı olmayan bu binaların yenisinin yapılacağı belirtildi.

Fethiye'deki sarhoş binaların yıkımına başlandı!

Fethiye'de zemindeki kaymadan dolayı birbirine dayalı durduğu için 'sarhoş binalar' olarak anılan yapılar, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı. Binalar yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamına alındı.

Fethiye'de Sarhoş binaların yıkımına başlandı!

Yıkımına başlanan uç binanın sahibi olan Mustafa Tezcan ' Hepimizin bildiği üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülkemizin genelinde kentsel dönüşüm projesi başlatılmıştır' dedi.

Fethiye'de Sarhoş Binalar yıkılıyor!

Muğla Fethiye ilçesinde bulunan,Sarhoş Binalar olarak bilinen 11 adet binanın birinci etabı olan 3 binanın yıkımına başlandı. 2. etap olan 8 adet 34 katlı binanın yıkımına ise en kısa sürede başlanacak...

İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü nerede?

İstanbullu riskli yapı tespiti, yıkımı ve yeniden yapımı için nereye başvuracak? İstanbul'da riskli binaların yıkım başvurularını kabul eden kurum hangisi? İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü nerede? İşte tüm bu soruların cevabı bu haberde...

Kristalşehir nerede, nasıl gidilir Metrekaresi 1200 TL'ye!

Metrekaresi 1200 TL'den başlayan Kristalşehir nerede, nasıl gidilir 5000 konutluk yeni bir yaşam merkezi olan Kristal Şehir, İhlas İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kongre binaları milli saraylara devredildi!

Mehmet Ali şžahin: 'Amacımız, Meclisimizin ve Cumhuriyetimizin hangi şartlar altında kurulduğunu en iyi şekilde yansıtan bu tarihi binaları, gelecek kuşaklara aktarabilmektir' dedi

Perla Vista Alışveriş Merkezi nerede

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen ve içinde 8 sinema salonunun yer aldığı Perla Vista Alışveriş Merkezi nerede İşte sorunun cevabı...

sarhoş binalar nerede Haberi

sarhoş binalar nerede

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Altyapı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Fevzi Altınsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, haziran ayından bu yana mal sahipleri ile yaptıkları toplantılarda insanlara zeminden kaynaklanan sorundan dolayı binaların riskli olduğunu anlattıklarını söyledi. 

Binalarda meydana gelebilecek Fethiye'nin "sarhoş binaları11 yıkılı Çidem ise yıllardır tehlike arz eden binaların yıkımına başlandığını ifade etti. 

ilk etapta 7 parselde bulunan 2 binanın yıkılacağını kaydeden Çidem, şöyle konuştu: "Hem görüntü olarak hem de sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak adına çalışmayı başlattık. Parselde bulunan 7 bina belli aralıklarla yıkılacak. 

Yeni yapılacak binaların dış aksamı belediye ve mimarlar odası ile hazırlanacak dış kaplama projesiyle şekillenecek, inşallah bu çalışmalar neticesinde güzel bir eser ortaya çıkaracağız." (AA) Fethiye'de görüntüsü itibarıyla "sarhoş binalar" anılan yapılar, kentsel dönüşüm projesi kapsamına yıkılıyor. Zemindeki...