30 / 06 / 2024

sarı ve turuncu residence

sarı ve turuncu residence

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 137 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Ekim 2014'te yapılacak

Meteoroloji uyarı! 36 il için sarı ve turuncu alarm verildi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 36 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yaılan açıklamada, yurt genelinde sağanak ve kar yağışı etkili olacağı kaydedildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 Aralık'a ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Meteoroloji ve AFAD uyardı! 55 il için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi...

Hafta sonu itibarı ile Türkiye'ye kış geleceği açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yarın Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yaparken İstanbul Valiliği de turuncu kodlu uyarıda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Mondial Rx3i Evo 29 Ekim 2022 fiyat listesi!

Beyaz, kırmızı ve turuncu renkleriyle dikkat çeken Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 fiyatları ne kadar? İşte Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Sarıgazi rezerv yapı alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1752 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

sarı ve turuncu residence Haberi

sarı ve turuncu residence


Anadolu yakası Kartal'da yükselen Mai Residence'ta E-5 Karayolu üzerinde konumlanıyor. Proje Sarı Residence ve Turuncu Residence olmak üzere iki blok halinde yükseliyor.


14 katlı Sarı Residence’ı ister ev, ister ev-ofis olarak kullanılabiliyor, 35 katlı Turuncu Residence’ da konut seçenekleri 1+1'den başlıyor. Projenin anahtar teslimleri 2014 Ekim'de gerçekleşecek.