02 / 05 / 2024

Sarıca Köşkü

Sarıca Köşkü

Moda'da oturduğu Sarıca Köşkü'nün bahçesinde yürüyen 85 yaşındaki Mehveş Sarıca, yolun çökmesi sonucu 8 metre derinlikteki kuyuya düştü. Sarıca, polis, itfaiye ve vatandaşların bir saat süren operasyonuyla kurtarıldı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Çanakkale'de tarla fırsatı! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale Sarıcaeli Köyü'nde yer alan tarla için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

14.5 milyar liralık destek! Kimse işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanlığı 2022 Yıllık Programı kapsamında kırsal kalkınma kapsamında gençlere ve kadınlara fırsat yaratmak amacıyla 3 yıllık dönemde destek programlarına 14,5 milyar lira aktarılacağı bildirildi. Ayrıca küçük işletmelere de destek verilmeye devam edilecek.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Köylere dönmek isteyenlere arazi ve konut kredisi verilmeli!

TBMM Tarım Komisyonu üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kentlerde yaşayıp köylerine dönmek isteyenler için yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Sarıbal, "Köye Dönüş teşvik edilmeli. Arazi, konut ve kredi desteği verilerek teşvik sağlanabilir" dedi.

Sarıca Köşkü Haberi

Sarıca Köşkü

Piyanist Ayşegül Sarıca'nın da ablası olan Mehveş Sarıca, polis, itfaiye ve vatandaşların bir saat süren operasyonuyla kurtarıldı. Olay, saat 11.00 sıralarında Moda Caddesi'nde bulunan Sarıca Köşkü'nde (Sarıca Arif Paşa Konağı) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre köşkte oturan 85 yaşındaki Mehveş Sarıca, bahçede yürüyordu. Sarıca, giriş kapısına doğru yürürken birden yolda çökme meydana geldi. Çökme sonucu Mehveş Sarıca, 8 metre derinlikte ve dibinde su bulunan kuyunun içine düştü.


Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri olay yerine gitti. Çevre güvenliği alındıktan sonra kuyunun dibine merpen uzatıldı. Bir itfaiye görevlisi merpenden inerek boğazına kadar suya gömülü Sarıca'nın beline ip bağladı. Ardından itfaiyeciler, polis ve çevredeki vatandaşlar ipin ucundan tutarak yukarı doğru çekmeye başladı. Yaklaşık bir saat süren operasyonun ardından...