17 / 05 / 2024

sarıcam 10 katlı bina

sarıcam 10 katlı bina

Adana’nın merkez Sarıçam İlçesi’nde kaba inşaatı tamamlanan 10 katlı apartmanın, İncirlik Üssü’ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı. Mania Kontrol Heyeti, binanın Mania Planı’na aykırı olarak inşa edildiğini saptadı..

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Çin'de 28 saatte 10 katlı apartman yapıldı!

Tamı tamına 28 saat 45 dakikada en çok kaç katlı bina yapılabilir? sorusu yöneltildiğinde binanın değil temelin bile atılamayacağı akıllara gelebilir. Ancak Çin'de bir ilke imza atıldı ve 1 günden biraz fala bir zamanda 10 katlı apartman inşa edildi. 

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Herkes bunu konuşuyor! 28 saatte 10 katlı bina inşa ettiler!

Çin merkezli 'Broad Group' isimli bir şirket 10 katlı binanın inşaatını tam 28 saat 45 dakika içerisinde tamamlayarak, rekor kırdı... 

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

Kartal'da 10 katlı riskli binanın yıkımı başladı!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın hemen yanındaki çökme riski 10 katlı Yunus Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Akşam saatlerinde başlayan yıkımın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Mevsim İstanbul projesi, 10 katlı üç blokta, 187 daireden oluşuyor. Peki, Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Beyoğlu'ndaki 10 katlı bina satılıyor!

Commercial Internatınoanal Beyoğlu'ndaki ticari binayı satıyor. 10 katlı gayrimenkul ticaret gibi kullanımlara uygun.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

3D ile inşaat maketleri 10 saatte basılacak!

Son yılların büyük buluşlarından olan 3D yazıcılar sayesinde 10 katlı binaların maketleri 10 saatte basılacak. 3D yazıcılarla binalar yapılmasının şimdilik uzak bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

sarıcam 10 katlı bina Haberi

sarıcam 10 katlı bina

Adana’nın merkez Sarıçam İlçesi’nde kaba inşaatı tamamlanan 10 katlı apartmanın, İncirlik Üssü’ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı. İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı Mania Kontrol Heyeti, havaalanının kuzeydoğusunda Hollanda’ya ait patriot füze savunma sistemlerinin konuşlandığı bölgeye yakın olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 10 katlı inşaatın uçakların yaklaşma- tırmanma hattına ilişkin Mania Planı’na aykırı olarak inşa edildiğini saptadı. Adana sivil havaalanı bölgesinde de 138 yüksek katlı bina, aynı nedenle durdurulmuş, mühürlenmişti.


İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nca 2001’de hazırlanan Mania Planı’nda maksimum bina yüksekliği deniz seviyesinden 118 metre olarak belirlendi. 2013’te ise Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam İlçe Belediyesi, bu bölgede 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları hazırladı. İmar planlarına göre merkezi iş alanlarında 2.40 yoğunluk verilirken, bina yüksekliği serbest bırakıldı. Ancak,...