04 / 05 / 2024

sarıcam deresi kamulaştırma çalışmaları

sarıcam deresi kamulaştırma çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Silifke'de kamulaştırma kararı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce Mersin ili Silifke ilçesi, Sarıaydın Mahallesinde 101 ada 297 parsel ve 101 ada 292 parselin kamulaştırma ilanı yayınlandı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de acele kamulaştırma kararınına tepki!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm için “Acele Kamulaştırma” kararıyla ilgili yapılan basın açıklamasında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “acele ranta ihtiyacı var" dedi.

Gaziosmanpaşa'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı, Karlıtepe, Küçükköy, Merkez, Sarıgöl, Silahtarağa, Yenimahalle, Yenidoğan ve Yıldıztabya'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kilis Alifakı Deresi Kuşaklama Kanalı için kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kilis il merkezinden geçen Alifakı deresi kuşaklama kanalı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Erzurum ve Kars'ta doğalgaz iletim hattı için kamulaştırma kararı!

Erzurum Oltu'da Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Erzurum Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak...

Koru RES TM-Çanakkale Havza 1 TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma kararı!

Koru RES TM - Çanakkale Havza 1 TM Enerji İletim Hattı Projesi için güzergaha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İç Anadolu DGKÇS TM-Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “380 kV İç Anadolu DGKÇS TM-Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Belkıs-Gaziantep 4 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Belkıs - Gaziantep 4 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında proje güzergahında kalan alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı çıktı!

Samsun 154 kV Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergâhına isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

sarıcam deresi kamulaştırma çalışmaları Haberi

sarıcam deresi kamulaştırma çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile beraber Ünlücü, Baklalı ve Suluca mahallelerinde yaşayan hemşehrileriyle buluştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam’ın Ünlüce, Baklalı ve Suluca Mahalleleri’nde hemşerileriyle görüştü. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarıçamlı hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, ilçenin çok kısa zamanda kurulup büyüdüğünü ve Adana’nın yükselen değeri olduğunu belirtti.

“ÜNLÜCE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile beraber Sarıçam’ın Ünlüce, Baklalı, Suluca Mahallelerinde hemşerileri ile bir araya geldi. Ünlüce Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda konuşan Başkan Sözlü, mahalledeki su probleminin bir an evvel çözülmesi için çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü söyledi.

“SARIÇAM’A 100 MİLYONUN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIK”

Baklalı ve Suluca mahallelerinde hemşehrileriyle görüşen Başkan Sözlü, kahvelerde...