03 / 05 / 2024

Sarıçam imar sorunu

Sarıçam imar sorunu

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan, Adana Sarıçam' da yüzde 40 oy oranıyla seçimi kazanacaklarını söyledi. Yakan, 'Sarıçam'da imar planları değişecek' dedi...

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

TOKİ'den Adana Sarıçam’a 283 konut!

TOKİ tarafından, Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 283 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 283 konut!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi'nde 283 adet konut inşa edecek. TOKİ Adana Sarıçam ihalesi bugün yapılacak.

İstanbul'da imar sorunu yaşanan bölgelerin, planları hemen onaylanmalı!

İBB Ekim ayı meclis toplantısından önce CHP Grubu’na çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’li belediye başkanları Handan Toprak, Ali Kılıç ve Cem Kara ilçelerinde imar sorunu yaşanan bölgelerin imar planlarının derhal onanması gerektiğini vurguladılar

Adana Sarıçam'da yolar asfaltlandı!

Adana Sarıçam Belediyesi tarafından devam ettirilen hizmet atağından bu kez de nasibini Kılıçlı, Kızılkaş, Avcılar ve Yeniyayla mahalleleri nasibini alıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 283 konut ihalesi 24 Kasım'da!

TOKİ tarafından Adana Sarıçam İli Buruk Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 283 konut ihalesi 24 Kasım'da gerçekleşecek.

Adana Sarıçam'da tarlalara bile imar verildi!

Adananın merkez ilçelerinden Sarıçam'da 350 hektarlık alanın 1/5 binlik plan değişikliği kapsamında tarlalara bile imar verildi.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Adana Sarıçam'da 4.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Adana Sulk Hukuk Mahkemeleri, Adana Sarıçam'da bulunan tarım arazisini satışa çıkardı. 227 bin 100 metrekare arazinin toplam satış bedeli 4 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Adana Sarıçam deposu değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Adana Sarıçam'da bulunan deposunun değerleme raporunu yayınladı.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Sarıçam imar sorunu Haberi

Sarıçam imar sorunu

Özden Spor Tesisleri'ndeki sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Cumali Yakan, "Sarıçam'da meydan yok, yurt yok, yeşil alan yok, çocuk oyun alanları yok. Ticaret alanı yok. Ayrıca Sarıçam gecekondulaşma dışında hızla gündüz kondulaşmaya dönüyor" dedi. 


Yüreğir Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Ünal'ın büyük destek verdiği ve her çalışmasında yalnız bırakmadığı Cumali Yakan, Sarıçam'da başta ticaret alanı olmak üzere yedi yıldızlı otel projesiyle yeni bir imar çalışması yapacaklarını söyledi. 


"BÜYÜKŞEHİR'İ DE ALACAĞIZ" 


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Avcu, CHP Kurultay Delegesi Atilla Arat, yaygın ve yerel basından birçok gazetecinin katıldığı toplantıda projelerini anlatan Cumali Yakan, "Sarıçam'da çocuklarımızın, gençlerimizin önünü açacağız. Güzel ilçemizde yapılan küçük küçük parklar adeta uyuşturucu merkezleri haline gelmiş. Sarıçam'ın imar planlar...