16 / 05 / 2024

Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları

Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları

Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları henüz belli olmadı. Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan'da!

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 908 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adana Buruk orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk Mahallesi orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesindeki 29 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubundaki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları Haberi

Sarıçam Orta Gelir TOKİ kura sonucu 2+1 kazananları

Sarıçam TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

Kura heyecanının başladığı projede 649 adet konut bulunuyor. Sarıçan TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Proje kapsamındaki daireler brüt 73,78 metrekare ile 103,35 metrekare, net ise 53,93 metrekare ile 77,39 metrekare alana sahip.

Minimum konut fiyatının 99 bin 922 TL, maksimum konut fiyatının ise 148 bin 557 TL olduğu projede yüzde 12 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

11 bin 990 TL ile 17 bin 826 TL arasında değişen peşinatlarla konut sahibi olunabilen projede 180 ay vadeyle daire sahibi olmak mümkün. Projede en düşük taksit tutarı 488,51 TL, en düşük taksit tutarı ise 726,28 TL olarak...