08 / 05 / 2024

sarıçam Yavuz Sultan Selim Mahallesi ne Kapalı Semt Pazarı

sarıçam Yavuz Sultan Selim Mahallesi ne Kapalı Semt Pazarı

5 yıl da Sarıçam İlçe Belediye Başkanlığı yapan AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci. yeniden baskım seçildiği takdirde yoluna aynı kadro ile kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura çekiliş işlemleri!

Toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura çekiliş işlemleri 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi!

Başvuru döneminin dün bittiği TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihi belirlendi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru dönemi bugün bitiyor!

Dairelerin tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru dönemi bugün bitiyor...

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün!

Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün...

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları!

Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 300 adet daire emekliler için satışta. İşte Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler...

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Konutları kura çekimi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varana vade sağlanıyor. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Konutları kura çekimi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana Sarıçam'ı yeniden inşa ettik!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydedildi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 300 adet daire emeklilere özel satışta. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

sarıçam Yavuz Sultan Selim Mahallesi ne Kapalı Semt Pazarı Haberi

sarıçam Yavuz Sultan Selim Mahallesi ne Kapalı Semt Pazarı

5 yıl Sofulu Belde Belediye Başkanlığı. 5 yıl da Sarıçam İlçe Belediye Başkanlığı yapan AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci. yeniden baskım seçildiği takdirde yoluna aynı kadro ile kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydedip. "Ancak biz değil de başka bir arkadaşım, kazanırsa, En az 6 ay kadro kurmakla meşgul olacak. Her şey sil baştan yapılacak ve bu Sarıçam'ın 5 yıl geriye gitmesine neden olacak. Bu seçimi kazanırken Büyükşehiri de birlikle kazanacağız. Çünkü belediyecilik hizmetinde Büyükşchirin desteği yoksa hizmetinizin de bir anlamı yoktur" dedi. 

Ahmet Zenbilci. yaptığımız keyifli Röportajda sorularımıza ise içtenlikle yanıt verdi. 


Sayın Zenbilci. kac yıldır siyasetle uğraşıyorsunuz? 

Aktif olarak 2(KV4'de AK Parti den Sarıçam Belediye Başkan adayı olarak siyasete girdim. Ancak ailede siyasetle uğraşan büyüklerimiz olduğu için kuçuk yaştan...