14 / 05 / 2024

Sarıgöl konutları teslim

Sarıgöl konutları teslim

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları!

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'ün caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl merkezde bulunan 5 caddenin kanalizasyon altyapısını yenileyerek, 3 caddeye de yağmur suyu hattı döşüyor.

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçılar mahallelerini birbirine bağlayan yolda zemin çalışmasına başladı. Birçok mahallenin geçiş sağladığı yolda zemin çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi 8 blok halinde 76 adet daire yer alıyor. İzmir Seferihisar'da yükselen Güzelkent Konutları teslim tarihi 2017 olarak öngörülüyor.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl’deki dönüşüm ne durumda?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl’de Vialand’ın karşısında kalan 100 dönümlük arazi kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Arazi üzerindeki bin kadar gecekondu 2012-2013 yılları arasında yıkıldı. Evi yıkılan mahalleli mağdur oldu.

Sarıgöl konutları teslim Haberi

Sarıgöl konutları teslim


Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle görüşen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl’de yapımına devam edilen kentsel dönüşüm konutlarının 2019 yılından itibaren teslim edileceğini söyledi.

Sarıgöl Mahallesi Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Usta, başkan yardımcıları ve birim müdürlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Telekom, İGDAŞ, İSKİ ve BEDAŞ temsilcileri ve mahalle muhtarı katılım gösterdi.

“YIKIMI TAMAMLANAN BÜTÜN BÖLGELERDE İNŞAAT ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYORUZ”

Vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Usta, vatandaşları huzurlu, güvenli ve konforlu yaşam alanlarında yaşatmak için kentsel dönüşüm çalışmalarının hayati önem taşıdığını belirterek, “Gaziosmanpaşa genelinde yıkımı tamamlanan bütün bölgelerde inşaat çalışmalarını başlatıyoruz. Sarıgöl’de yoğun şekilde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında konutları yılbaşından itibaren hak sahiplerine teslim edeceğiz”...