17 / 05 / 2024

Sarıgöl meydan projesi

Sarıgöl meydan projesi

Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

Sarıgöl meydan projesi Haberi

Sarıgöl meydan projesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçe merkezine yapılması planlanan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir’e devri gerçekleşti. Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Manisa’nın tamamına hizmet götürecek projelerin hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine kazandıracağı meydan projesi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Sarıgöl merkezine yapılacak olan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Konak Mahallesi’ndeki 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devri noktasında Sarıgöl Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerekli...