21 / 05 / 2024

sarıgöl riskli alan

sarıgöl riskli alan

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Bağlarbaşı, Sarıgöl ve Yenidoğan mahalleleri içerisinde belirlenen alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı....

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

sarıgöl riskli alan Haberi

sarıgöl riskli alan

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7601

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2/4/2015 tarihli ve 2285 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 13/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Karar için