03 / 05 / 2024

sarıgöl üniversite kampüsü nereye yapılacak

sarıgöl üniversite kampüsü nereye yapılacak

Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

sarıgöl üniversite kampüsü nereye yapılacak Haberi

sarıgöl üniversite kampüsü nereye yapılacak


Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi.


Sarıgöl AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aybal’ın projelerini tanıtım mitingine katılan Recai Berber, düzenlenen tanıtım videosunu izledikten sonra, yaptığı konuşmasında, "AK Belediyecilik anlayışıyla, Ali Aybal’ı Sarıgöl bağrına bastığı için, Sarıgöl kutluyorum. Manisa geçen hafta da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ bağrına bastı. Sarıgöl’de de bu coşkuyu gördüm. Ben, Sarıgöl’e ne zaman gelsem, hep aynı Sarıgöl değişme yok. Sarıgöl beş yılı boş geçirmiş.’’ dedi. Recai Berber, Ankara, Manisa, Sarıgöl aynı dili konuşursa Sarıgöl’e yeniliklerin daha hızlı geleceğini belirterek’’ Manisa’da yapılan hizmetler Sarıgöl’de de olacak. Manisa’nın yapamadığı hizmetleri Ankara ‘dan...