04 / 05 / 2024

sarıgöl yol genişletme çalışmaları

sarıgöl yol genişletme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Sarıgöl'ün yol sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı, Işıklar ve Çarıklar mahallelerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenilendi!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Çavuşlar Mahallesi’nde 4 kilometrelik asfaltlama yaptı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Sarıgöl Mahallesi'nde riskli alanlar için hazırlanan uygulama ve nazım imar planları askıya çıkarıldı...

Manisa Sarıgöl'e yeni terminal geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte ilçeye yapılacak yeni terminal alanı alternatifleri üzerinde incelemelerde bulundu

Malatya Yeşilyurt'taki yol genişletme çalışmaları tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçesi Atalar Mahallesinde yapımı tamamlanan köprü ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

sarıgöl yol genişletme çalışmaları Haberi

sarıgöl yol genişletme çalışmaları


Sarıgöl’ü modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçede Alaşehir Caddesindeki altyapı işlemlerini tamamladı ve bordür ve kaldırım taşı çalışmalarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan da çalışmaları yerinde inceliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl’de birçok noktada asfalt, altyapı, bordür ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Alaşehir Caddesindeki altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmalarına geçildi. Çalışmalar tamamlandığında ilçe güzel bir görünüme sahip olacak” diye konuştu.  



Manisa Büyükşehir...