23 / 07 / 2024

sarıgöle meydan mı inşa edilecek

sarıgöle meydan mı inşa edilecek

Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Sarıyer'de Boğaziçi geri görünümündeki 20 bin metrekarelik alanın imar planı iptal edildi! Karar İBB Meclisi'nden çıktı

Sarıyer'de doğal sit alanı olan ve Boğaziçi geri görünümünde yer alan 20 bin metrekarelik ağaçlarla kaplı hazine arazisine, imam hatip lisesi, yurt ve mescit projesi, CHP’lilerin çoğunluk oyları ile iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

sarıgöle meydan mı inşa edilecek Haberi

sarıgöle meydan mı inşa edilecek


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçe merkezine yapılması planlanan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir’e devri gerçekleşti. Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Manisa’nın tamamına hizmet götürecek projelerin hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine kazandıracağı meydan projesi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Sarıgöl merkezine yapılacak olan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Konak Mahallesi’ndeki 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devri noktasında Sarıgöl Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerekli...