06 / 05 / 2024

sarımeşe yeni imar yolları

sarımeşe yeni imar yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor.

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

İmar barışında son dakika gelişmesi! Yeni imar affı gelecek mi? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, imar barışı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki yeni imar affı gelecek mi?

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

İmar barışında flaş gelişme! Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağduru ilgilendiriyor!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Peki Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağdur bekliyordu...

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Fikirtepe yeni imar planına kavuşuyor!

Kentsel dönüşüm mağdurlarına müjdeleri peş peşe veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe için yeni imar planı hazırlandığını söyledi.

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

Denizli Çameli için yeni imar planları hazırlandı!

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin adım adım geleceğe hazırlandığını dile getirdi. Arslan, 2 yıllık bir çalışma dönemi sonrası hazırlanan yeni imar planıyla Çameli’nin geleceğinin planlanmış olduğunu ifade etti. 

sarımeşe yeni imar yolları Haberi

sarımeşe yeni imar yolları


Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde yeni imar yollarını açarak halkın kullanımına sunmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde imar uygulaması başlatılan yollan loder ve eskavatör yardımıyla açmaya başladı. Ekipler yollara malzeme sererek ve greyderler eşliğinde düzleştirerek imar yollarını kullanıma alacaklar. 


ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kütük Sokağı 150 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve Fedakar Sokağı 70 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni imar yollarını açarak ilçe içindeki ulaşıma da yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Gelişen ve değişen Kartepe'de yeni imar...