02 / 05 / 2024

Sarımsaklı Plajları büyükşehir belediyesine mi devroldu

Sarımsaklı Plajları büyükşehir belediyesine mi devroldu

Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Adana Büyükşehir'den konut atağı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları'nın 156 konutluk ilk etap inşaatında inceleme yaptı.

2006 yılında Büyükşehir'den Haliç'e tünelle can suyu!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'e ''can suyu'' verecek projenin ihale dosyasını hazırlamış. 15 milyon liraya mal olacak proje 5 kilometrelik bir tünelle Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne su pompalayacakmış.

Sarımsaklı Plajları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu!

Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

Manisa Sarıgöl'de 39 adet parsel Büyükşehir'e devredildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçe merkezine yapılması planlanan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir’e devri gerçekleşti.

Lara Plajı'nın 20 yıllığına işletilmesi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne verildi!

Antalya’nın ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yeni park daha!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas'ta iki, Sarıoğlan'da bir olmak üzere 3 yeni park daha yapmak amacıyla ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Talaş Atatürk Bulvarı Cemil Baba Mezarlığı karşısı ile Kız Yurdu arasına park yapacak.

İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların temiz, nezih ve güvenli ortamlarda deniz keyfi yaşamaları için plajlarda hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli.

Büyükşehir, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali'de konut arsaları satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Plajı oluşturacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Sarısu bölgesinde 'Kadınlar Plajı' adı altında plaj yapacağız. Bu çalışmayı bayramdan önce yapacağız. İsteyen kadınlar plajında, isteyen yan tarafta yüzer. Biz herkese hizmet vermek zorundayız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası sayısı 17'ye çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası sayısı 17'ye çıktı. 2014 yılı itibariyle Aksaray, Avcılar, Beyazıt, Beylikdüzü, Eyüp, Havaalanı, Kartal, Otogar, Sarıyer, Şirinevler, Taksim, Üsküdar İletişim Noktaları hizmete başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor. Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'da da gençlik merkezi açtı....

Sarımsaklı Plajları büyükşehir belediyesine mi devroldu Haberi

Sarımsaklı Plajları büyükşehir belediyesine mi devroldu


Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak. Devir protokolünü imzalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sarımsaklı Plajlarını dünyaya açacaklarını belirterek herkese hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Kaymakamlığı'nda düzenlenen devir-teslim törenine katıldı. Kaymakam Namık Kemal Nazlı ve İlçe Mal Müdürü Abdullah Karadeniz’in de hazır bulundukları törende Ayvalık Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı mevkiindeki içerisinde plajların yer aldığı 230 bin metrekarelik (230 dönüm) alan Büyükşehir Belediyesine devredildi. Milli Emlak Müdürlüğü’nden 10 yıllığına devir alınan Sarımsaklı Plajları tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğu ve kontrolünde olacak.


DÜNYA TURİZMİ AYVALIK’TAN İSTİFADE ETSİN

Protokolü imzalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  Ayvalık’ı, Sarımsaklı’yı dünya turizmine kazandıracak proje...