02 / 05 / 2024

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik iletişim

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik iletişim

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Kayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlya Sarı, Esra Çokgezen ve Sultan Keleş ortaklığında kuruldu. 

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik iletişim Haberi

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik iletişim

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Turizme yönelik otel motel bar pans,yon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...