16 / 05 / 2024

Sarissa Ümraniye AKS Yapı iletişim

Sarissa Ümraniye AKS Yapı iletişim

Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. AKS Sarissa Konutları Ümraniye'de Turcan Caddesi üzerinde hayata geçirildi...

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Sinpaş Gökorman'da yeşil ile gökyüzü buluşuyor!

Sinpaş GYO, Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanacak olan yeni projesi Gökorman'da doğa İle İç İçe olma avantajını sunuyor. Proje, metro, 3. Köprü ve TEM'e yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Sinpaş GYO Gökorman liste fiyatı 2017!

330 milyon TL yatırım bedeline sahip Gökorman projesi Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükseliyor. Proje toplam 420 adet daireden meydana geliyor. İşte Sinpaş GYO Gökorman liste fiyatı 2017...

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Akın Sümer tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

AKS Yapı Şerifali'de 500 konutluk yeni projeye başlayacak!

Anadolu Yakası'nın gelişme dinamiği en yüksek ve en sağlam kaya zeminine sahip bölgesi Ümraniye Şerifali'de Sarıssa Evleri'nin inşaatını tamamlayan AKS Yapı, bölgede 500 konutluk yeni bir proje daha yapacak

AKS Yapı 500 konutluk yeni bir proje yapacak!

AKS Yapı, 500 konutluk yeni projeye başlayacak Anadolu Yakası'nın gelişme dinamiği en yüksek ve en sağlam kaya zeminine sahip bölgesi Ümraniye'de, AKS Yapı, bölgede 500 konutluk yeni bir proje daha yapacak

2014'te Ümraniye'de 4 yeni proje satışa çıkacak!

İstanbul'un en kalabalık ikinci ilçesi olan Ümraniye'de 2014 yılında 4 proje satışa çıkacak. Satışa çıkacak Smart City, Relux Suit Office, AKS Yapı Ümraniye ve Çakmak Köprüsü projelerine haberimizde yer verdik

Sarissa İstanbul Evleri'nin havadan son videosu!

Sarissa İstanbul projesi İstanbul Ümraniye Şerifali'de AKS Yapı imazası ile yükseliyor. 5 blok halinde inşa edilen Sarissa İstanbul projesi toplam 417 adet konuttan meydana geliyor

Sarissa Ümraniye AKS Yapı iletişim Haberi

Sarissa Ümraniye AKS Yapı iletişim


AKS Yapı firması tarafından inşa edilen Sarissa İstanbul Evleri İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde inşa ediliyor. Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları haberin devamında yer alıyor.


Ümraniye Sarissa İstanbul Evleri 14 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. 5 blok olarak hayata geçirilen Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


2012 yılının Aralık ayında teslimlere başlayan Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi telefon numarası 0216 415 12 10'u arayarak iletişime geçebilirsiniz. AKS Yapı Sarissa İstanbul daire tipleri olarak 1+1, 2+1, 3+1'ler bulunuyor.


Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları!


Sarissa İstanbul Evleri satış süreci tamamlandığı için Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları ile ilgili bilgi verilmiyor.  Sarissa İstanbul Evleri 417 adet daireden meydana geliyor.


14 bin metrekare alanda yükselen AKS Sarissa Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar banyosu,...